Mine coachingteknikker er tillært gennem Sofia Mannings Life- og Business Coach-uddannelse og Pernille Melsteds Passion Coach Uddannelse™ og  kombineres med kompetencer fra Mentaltræner Uddannelsen hos Empowermind, en kandidatgrad i kommunikation og sociologi, en vejlederuddannelse, en MBSR mindfulnessinstruktør uddannelse samt 12 års erhvervserfaring fra uddannelses- og jobsøgningsbranchen.

Gennem 15 års coaching erfaring,  bl.a. 7 år som fast, privat leverandør af coachingforløb til Gentofte Kommune har jeg en grundig erfaring i kunsten at coache og har gennemført hundredevis af sessioner og forløb.

Jeg har selv uddannet stress coaches og holder mig løbende opdateret med kurser indenfor coaching, stresshåndtering, mentaltræning og mindfulness.

I et personligt coachingforløb arbejder vi med dit personlige lederskab. Om hvordan du bedst muligt kan forvalte din energi, dine talenter og ressourcer. Med afsæt i din aktuelle situation lægger vi en realistisk og motiverende plan for, hvordan du kan udvikle dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Et forløb består af 3, 5 eller 8 sessioner a 1 times varighed. Antal sessioner afhænger af din situation og dine behov. Coachingen finder sted centralt i København, online eller eksternt i firmaer.

Klik her for priser

For tiden udbyder jeg udover jeg coaching indenfor nedenstående områder.

LIFE COACHING

BUSINES COACHING


“Jeg er dybt taknemmelig for mit coachingforløb hos Lars Damkjær. Han har været med mig igennem den største krise i mit liv, hvor stress & depression tog over. Han har lyttet, han har været omsorgsfuld og han har ganske enkelt støttet mig i en tid, hvor jeg ikke vidste om jeg nogen sinde blev glad igen. Jeg er kommet ud på den anden side og jeg er så glad for at have været i Lars’ kyndige og professionelle hænder.”
Henriette Zobel

“Jeg har haft kæmpe stor glæde af Lars´ nærvær og udfordrende spørgsmål. Lige fra første time blev jeg inspireret til at søge dybere ind i, hvad det er, der driver mig her i livet og arbejde der ud fra. Den styrke der ligger i det, havde jeg næsten glemt. Så tak Lars for at minde mig om det.”
Anders Hage