Gennem bl.a. 7 år som fast, privat leverandør af coachingforløb til Gentofte Kommune, har jeg en grundig erfaring i kunsten at coache og har gennemført hundredevis af sessioner og forløb.

Mine coachingteknikker er tillært gennem Sofia Mannings Life- og Business Coach-uddannelse og Pernille Melsteds Passion Coach Uddannelse™ og  og kombineres med kompetencer fra en kandidatgrad i kommunikation og sociologi, en vejlederuddannelse, en MBSR mindfulnessinstruktør uddannelse samt 12 års erhvervserfaring fra uddannelses- og jobsøgningsbranchen.

Jeg holder mig løbende opdateret med kurser indenfor coaching, stresshåndtering og mindfulness.

I et personligt coachingforløb arbejder vi med dit personlige lederskab. Om hvordan du bedst muligt kan forvalte din energi, dine talenter og ressourcer. Med afsæt i din aktuelle situation lægger vi en realistisk og motiverende plan for, hvordan du kan udvikle dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Et forløb består af 3, 5 eller 8 face-to-face sessioner a 1 times varighed. Antal session afhænger af din situation og dine behov. Coachingen finder sted centralt i København eller eksternt i firmaer.

Klik her for priser

For tiden udbyder jeg coaching indenfor nedenstående områder.

STRESS COACHING

EMPOWERMENT COACHING FOR KRONISK SYGE


“Jeg er dybt taknemmelig for mit coachingforløb hos Lars Damkjær. Han har været med mig igennem den største krise i mit liv, hvor stress & depression tog over. Han har lyttet, han har været omsorgsfuld og han har ganske enkelt støttet mig i en tid, hvor jeg ikke vidste om jeg nogen sinde blev glad igen. Jeg er kommet ud på den anden side og jeg er så glad for at have været i Lars’ kyndige og professionelle hænder.”
Henriette Zobel

“Jeg har arbejdet sammen med Lars i løbet af vinteren, og har haft kæmpe stor glæde af hans nærvær og udfordrende spørgsmål. Lige fra første time blev jeg inspireret til at søge dybere ind i, hvad det er, der driver mig her i livet og arbejde der ud fra. Den styrke der ligger i det, havde jeg næsten glemt. Så tak Lars for at minde mig om det.”
Anders Hage