Gennem bl.a. 7 år som fast, privat leverandør af coachingforløb til Gentofte Kommune, har jeg en grundig erfaring i kunsten at coache og har gennemført hundredevis af sessioner og forløb.

Mine coachingteknikker er tillært gennem Sofia Mannings Life- og Business Coach-uddannelse og Pernille Melsteds Passion Coach Uddannelse™ og  og kombineres med kompetencer fra en kandidatgrad i kommunikation og sociologi, en vejlederuddannelse, en MBSR mindfulnessinstruktør uddannelse samt 12 års erhvervserfaring fra uddannelses- og jobsøgningsbranchen.

Jeg holder mig løbende opdateret med kurser indenfor coaching, stresshåndtering og mindfulness.

I et personligt coachingforløb arbejder vi med dit personlige lederskab. Om hvordan du bedst muligt kan forvalte din energi, dine talenter og ressourcer. Med afsæt i din aktuelle situation lægger vi en realistisk og motiverende plan for, hvordan du kan udvikle dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Et forløb består af 3, 5 eller 10 face-to-face sessioner a 1 times varighed. Antal session afhænger af din situation og dine behov. Coachingen finder sted centralt i København eller eksternt i firmaer.

Klik her for pris

EMPOWERMENT COACHING FOR KRONISK SYGE

At få en kronisk sygdom og lære at leve med den er en stor udfordring, der kan forårsage meget stress, indre drama og nedsat livskvalitet. Men sådan behøver det ikke at være. En diagnose kan også være katalysator for udvikling og læring.

I coachingforløbet ”empowerment for kronisk syge” arbejder vi med at takke nej til offerrollen og ja til livet.

Vi vil typisk arbejde med:

  • At nå til en større accept af din sygdom
  • Håndtering af kommunikation med læger & sundhedspersonale
  • At tale/ikke tale om din sygdom. Fx på arbejdspladsen og ifm dating
  • Hæmmende overbevisninger/offerrolle/selvbebrejdelser/negativitet
  • Motivation og muligheder på trods af din diagnose
  • Selvkærlighed/selvværd
  • Livsstilsændringer/sunde valg & vaner

Jeg har selv i mere end 17 år levet på godt og ondt med Hiv og trækker i forløbet både på min personlige rejse samt mange års coaching af mennesker i krise.