Mine coachingteknikker er tillært gennem Sofia Mannings Life- og Business Coach-uddannelse og Pernille Melsteds Passion Coach Uddannelse™ og  kombineres med kompetencer fra Mentaltræner Uddannelsen hos Empowermind, en kandidatgrad i kommunikation og sociologi, en vejlederuddannelse, en MBSR mindfulnessinstruktør uddannelse samt 12 års erhvervserfaring fra uddannelses- og jobsøgningsbranchen.

Gennem 15 års coaching erfaring,  bl.a. 7 år som fast, privat leverandør af coachingforløb til Gentofte Kommune har jeg en grundig erfaring i kunsten at coache og har gennemført hundredevis af sessioner og forløb.

Jeg har selv uddannet stress coaches og holder mig løbende opdateret med kurser indenfor coaching, stresshåndtering, mentaltræning og mindfulness.

I et life coachingforløb arbejder vi med dit personlige lederskab. Om hvordan du bedst muligt kan forvalte din energi, dine talenter og ressourcer. Med afsæt i din aktuelle situation lægger vi en realistisk og motiverende plan for, hvordan du kan udvikle dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Et forløb består af 3, 5 eller 8 sessioner á 1 times varighed. Antal sessioner afhænger af din situation og dine behov. Coachingen finder sted centralt i København eller online.

Klik her for pris

I et coachingforløb vil vi sammen afdække dine mål, livsværdier, mønstre og overbevisninger og kigge på, hvordan dit mindset og din hverdag kan struktureres på nye og mere hensigtsmæssige måder.

Du vil mellem hver session få til opgave at arbejde med implementering af tiltag, der skridt for skridt styrker dig i at leve et liv i større integritet.

Vi vil typisk arbejde med:

  • Dine forskellige livsområder og ubalancer i disse
  • Dine mål
  • Dine værdier og behov
  • Dine mønstre og overbevisninger
  • Dine stressfælder og måder at håndtere stress på
  • Dit forhold til tid, tidsoptimisme og planlægning
  • Din praksis og dine leveregler

Ofte kombinerer jeg coachingen med mentaltræning, som du kan læse mere om HER