Gennem bl.a. 7 år som fast, privat leverandør af coachingforløb til Gentofte Kommune, har jeg en grundig erfaring i kunsten at coache og har gennemført hundredevis af sessioner og forløb.

Mine coachingteknikker er tillært gennem Sofia Mannings Life- og Business Coach-uddannelse og Pernille Melsteds Passion Coach Uddannelse™ og  og kombineres med kompetencer fra en kandidatgrad i kommunikation og sociologi, en vejlederuddannelse, en MBSR mindfulnessinstruktør uddannelse samt 12 års erhvervserfaring fra uddannelses- og jobsøgningsbranchen.

Jeg holder mig løbende opdateret med kurser indenfor coaching, stresshåndtering og mindfulness.

I et personligt coachingforløb arbejder vi med dit personlige lederskab. Om hvordan du bedst muligt kan forvalte din energi, dine talenter og ressourcer. Med afsæt i din aktuelle situation lægger vi en realistisk og motiverende plan for, hvordan du kan udvikle dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Et forløb består af 3, 5 eller 8 face-to-face sessioner a 1 times varighed. Antal session afhænger af din situation og dine behov. Coachingen finder sted centralt i København eller eksternt i firmaer.

Klik her for pris

STRESS COACHING

I dette coachingforløb arbejder vi med at nedsætte dit stress-niveau og dykke ned i årsagerne til din stress for at skabe langtidsholdbare livsstilsændringer.

Vi vil sammen afdække dine livsværdier, behov, stressfælder og -mønstre og kigge på, hvordan din hverdag kan struktureres på nye og mere hensigtsmæssige måder.

Du vil mellem hver session få til opgave at arbejde med implementering af tiltag, der skridt for skridt styrker dig i at leve et liv med mindre stress og mere nærvær.

Vi vil typisk arbejde med:

  • Dine forskellige livsområder og ubalancer i disse
  • Dine værdier og behov
  • Dine stressfælder og måder at håndtere stress på
  • Dit forhold til tid, tidsoptimisme og planlægning
  • Din praksis og dine leveregler
  • Dine mønstre og overbevisninger