Gør som aben og tag springet… det er ikke svært at finde eller genfinde sin passion, men det kræver mod, nysgerrighed og fokus.

Som certificeret PassionCoach™ er jeg uddannet personligt af Pernille Melsted til at guide dig igennem en unik FIND DIN PASSION™ proces. Dette er et dybdegående, intensivt og transformerende personligt udviklingsforløb, der vil skabe langtidsholdbare forandringer.

 • Går dit hoved på arbejde, mens hjertet bliver derhjemme?
 • Ved du, at du er det forkerte sted, men ikke hvor du hellere vil være?
 • Har du tabt din passion og længes desperat efter at genfinde den?
 • Føler du, at du ikke udnytter dit fulde potentiale?
 • Er du træt af at høre dig selv tale om ”en skønne dag…”?

Hvis du kan svare ja til bare ét af disse spørgsmål, og inderst inde tror på at meningen med livet er at gøre det, du er bedst til, har mest lyst til og finder størst glæde ved, så vil du elske FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ, hvor du vil blive inspireret til at lytte efter dit hjerte, og turde gå efter det, du virkelig brænder for!

Det personlige FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ coachingforløb er skabt til dig, der kan nikke genkendende til sætningen ”Jeg ved ikke, hvad jeg vil, men jeg ved, at det ikke er det her”.

Forestil dig… hvor fantastisk det vil være, at du – når FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ er afsluttet:

 • har fået redskaberne til at definere et personligt drømmejob, der er skræddersyet til dine unikke talenter, interesser, drømme og værdier.
 • ikke bare er blevet klogere på hvad du skal “være”, men også ved, hvem du helt basalt “er”.
 • har identificeret hvad du elsker og er exceptionelt god til
 • har fundet dine unikke kompetencer og talenter
 • har defineret dine helt personlige Passionsledetråde
 • har en dyb forståelse for ikke bare hvad du elsker, men også hvorfor
 • har fået styrket din selvtillid og dit mod
 • har genskabt glæden og begejstringen i dit liv
 • har opdaget, at det ikke blot er muligt, men også sjovt at vække passionen til live igen!

FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ er bygget op omkring powerfulde spørgsmål, guidede visualiseringer og afslørende øvelser, der uge for uge fører dig tættere på din passion. Du kommer i dyb kontakt med dine inderste ønsker og længsler, og din øgede bevidsthed om dig selv (og dine unikke egenskaber, kompetencer og talenter) booster din selvtillid i sjælden grad. Du kan ikke undgå andet end at gå ud af FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ med en rankere ryg og et større smil.

FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ består af 10 individuelle coachingsessioner + en opfølgningssession 4 uger efter sidste session.
Coachingen foregår centralt i København eller over Skype. Der vil typisk være 1 – 2 uger imellem hver session. Efter hver session får du tilsendt worksheets via e-mail med dit hjemmearbejde til næste gang. Jeg læser dine worksheets inden hver session, så jeg er optimalt forberedt og vil i processen ikke blot coache dig, men også sparre og brainstorme med dig.

FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ 10 sessioner + opfølgningssession: 6.900 kr. + moms
Du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang eller betale 1.900 kr. + moms inden første session og derefter 4 rater a 1.250 kr. + moms

Spar 500 kr på FIND DIN PASSION™ OG KARRIEREVEJ forløbet ved betaling på én gang. Gælder resten af 2016. Normalpris: 6.900 kr. + moms. Din pris: 6.400 kr. + moms

Ønsker du at booke en FIND DIN PASSION™OG KARRIEREVEJ light udgave på 5 sessioner til 3.750 kr + moms er dette også en mulighed. I denne pakke arbejder vi med udvalgte øvelser fra den store pakke.

Fornavn:

Efternavn:

Email:

Telefon:

Lars er top kvalificeret både menneskeligt og fagligt – forstående, lyttende, opmuntrende, god til at løfte en og give selvtillid ved både at fremhæve ens fremskridt og potentialer, og ved at få en til at føle sig spændende og interessant. Han udfordrer en med lige det, man har behov for på det rigtige tidspunkt.
Stine Skaarup

Igennem flere sjove og tankevækkende opgaver, som Lars gav mig til udfordring, har dette virkelig sat nogle ting i gang, som jeg ikke troede var muligt. Passioner, drømme, hvad ville jeg allerhelst? Alt dette fik jeg svar på hen ad vejen, da jeg helt automatisk reflekterede efter hver session.
Anne Christine Nielsen