“Lars forener spiritualitet, nærvær og kommunikation i én ukompliceret og flydende bevægelse. Man drages af hans æstetiske sans og bydes velkommen af hans inkluderende væsen, hvor levende forestillinger om et stærkt, balanceret og nysgerrigt liv hører hjemme. Hans særlige øje for indretning forankres tydeligt i disse fænomener, og de særligt godt indtalte, danske meditationer, tager lytteren med på en spændende og tryg rejse ind i det uendelige univers.”
Tony Mortensen, grundlægger af Bricks co-working space

Danskerne har en skrantende pausekultur. Vi holder alt for ofte pseudopauser. En frokostpause på sociale medier eller mails er nemlig ingen reel pause. Det er en gåtur heller ikke, hvis der samtidig tekstes og tales i telefon. Eller en kaffepause med arbejdssnak med kollegaerne.
Reel genopladning indebærer at nervesystemet falder til ro, dvs. en tilstand, hvor kroppen afspændes, og hjernen ikke skal forholde sig til for mange tanker eller udefrakommende impulser.

Men det kræver et fysisk sted at gå hen. Et sted hvor rammerne stimulerer og inviterer til opladning.

LÆS artiklen “PAUSE! – Har din arbejdsplads et pusterum” fra magasinet Psykologi HER

Ønsker I at investere i virksomhedens pausekultur?
Det er en god investering. Forskningen viser, at enopladende pauser aktiverer de kreative centre i hjernen og styrker mental præcision og effektivitet.

Lad indretningseksperterne klare opgaven
Mindfulness coach Lars Damkjær og visuel konsulent og butiksindehaver Casper Bilsted booster pausekulturen og indretter “pusterum” i virksomheder. Indretningen er baseret på mindfulness principper og på jeres æstetiske ønsker og funktionelle behov.

Det er muligt at tilkøbe mp3filer / mindfulness app. med Lars Damkjærs guidede meditationer, intro workshop, mindfulness coaching m.m.

Book et uforpligtende møde: lars@larsdamkjaer.com
Vi kommer selvfølgelig ud og ser på jeres rammer og muligheder.
Pris afhænger af opgavens omfang.