fbpx
Skip links
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

IND I KROPPEN (WEEKENDKURSUS)

28. april - 15:0030. april - 14:00

3400 Kr.

Weekendkursus på Branbrand Højskole

Nyd 3 skønne dage med både forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yoga, dans, bevægelse, naturoplevelse og hyggeligt samvær i Grejsdalens smukke omgivelser nær Vejle Fjord.

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YINMIND
Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

BEVÆGELSESFLOW
Ud fra enkle guidelines har vi fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, contemporary dance, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi i nuet bevæger os frit ud fra inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.

Brabrand højskole

Højskolen, der er en tidligere herregård, ligger ved Jelling midt i den smukke Grejsdal, hvor istiden har formet landskabet. Skolen er omgivet af egen park, bølgede bakker og urørt naturskov og tæt på Vejle Fjord. Brandbjerg serverer den dejligste mad og brænder for sundhed og bæredygtighed. Skolen har økologimærket idet 60-90% af deres råvarer er økologiske.

Pris 3.400 kr.
Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Detaljer

Start:
28. april - 15:00
Slut:
30. april - 14:00
Pris:
3400 Kr.
Hjemmeside:
https://larsdamkjaer.com/ind-i-kroppen/

Arrangører

Nærvær
Inmove

Sted

Brabrand Højskole
Brandbjergvej 12
Jelling, 7300
+ Google Maps