Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

IND I KROPPEN

14 oktober - 15:0016 oktober - 14:00

3500 Kr.

Nyd 3 skønne dage med både forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yoga, dans, bevægelse,
naturoplevelse og hyggeligt samvær i dejlige omgivelser nær Præstø Fjord.

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YINMIND
Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

DANS
Ud fra enkle guidelines har vi i dansen fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi spontant agerer ud fra de i nuet iboende ressourcer af inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.

Hotel Klinten skaber nogle aldeles unikke og fantastiske rammer med sine arkitekttegnede bygninger, hyggelige stemning, dejlige mad, et altid  serviceminded personale og en beliggenhed i første række til havet. Hotellet, der i 2018 blev nomineret til prisen for bedste konferencehotel, har direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn – én af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et sprudlende havnemiljø. Selve Stevns Klint blev i 2014 optaget på UNESCO’s verdensarvliste. Hotellets restaurant er i særdeleshed en dejlig både kulinarisk og udsigtsmæssig oplevelse med sin panorama udsigt direkte ud over Østersøen.

Pris 3.500 kr.
Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 700 kr.

Detaljer

Start:
14 oktober - 15:00
Slut:
16 oktober - 14:00
Pris:
3500 Kr.
Hjemmeside:
https://larsdamkjaer.com/ind-i-kroppen/

Arrangører

Nærvær
Inmove

Sted

Hotel Klinten
Søndervej 8
Rødvig, 4673
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.klinten.dk/