Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
29th nov 2022
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

IND I KROPPEN (DAGSKURSUS)

4. marts. 2023 - 10:0016:00

775Dkr

Nyd en hel dags forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yin yoga, dans og mindfulness hos Toldkammeret i Helsingør .

INDHOLD OG PROGRAM

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YINMIND
Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

BEVÆGELSESFLOW
Ud fra enkle guidelines har vi fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, contemporary dance, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi i nuet bevæger os frit ud fra inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.

KURSUSLEDERE

Lars og Pi har begge mange års undervisningserfaring med at afholde inspirerende kurser med stor glæde og entusiasme.

Lars Damkjær er indehaver af firmaet NÆRVÆR, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness med speciale i den forskningsbaserede MBSR. Lars har uddannet mere end 100 Yinmind instruktører og er bl.a. forfatter til bogen ”Mindre stress, mere nærvær” og manden bag den gratis meditationsapp, “Nærvær”.

Pi Rosamunde Myvind er indehaver af virksomheden INMOVE, hvor hun coacher og underviser i dans og bevægelse samt blid flowyoga og livsudviklende kreative øvelser. Pi udgav august 2021 sin første bog ”I bevægelse – en hyldest til livet fortalt gennem 50 digte”.

TILMELDING: https://larsdamkjaer.com/vare/ind-i-kroppen-dagkursus-2/

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Pi: 50 45 43 04 – info@inmove.dk
Lars: 26 18 03 49 – lars@larsdamkjaer.com

Vi glæder os til en dejlig dag med kroppen i centrum.

Lars og Pi

Detaljer

Dato:
4. marts. 2023
Tidspunkt:
10:00 ⇾ 16:00
Pris:
775Dkr

Arrangør

Toldkammeret

Sted

Toldkammeret
Havnepladsen 1
Helsingør, 3000
+ Google Maps