Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
29th nov 2022
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

IND I KROPPEN

18. marts - 15:0020. marts - 14:00

3500 Kr.

Nyd 3 skønne dage med både forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yoga, dans, bevægelse,
naturoplevelse og hyggeligt samvær i dejlige omgivelser nær Præstø Fjord.

KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

YINMIND
Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

DANS
Ud fra enkle guidelines har vi i dansen fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi spontant agerer ud fra de i nuet iboende ressourcer af inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.

Idrætshøjskolen Bosei er smukt beliggende midt i skoven tæt på Præstø Fjor. Højskolen var i mange år en japansk højskole og det japanske islæt bærer den stadig i bygninger og indretning. Bosei er desuden kendt for deres dejlige mad, hvor grøntsagerne kommer fra Bosei Haven, der er et samarbejde mellem højskolen, Rønnede kro og michelin restauranten, Hotel Frederiksminde.

Early bird pris 3.200 kr.
frem til d. 1.januar 2022. Derefter er prisen 3.500 kr.

Prisen er inkl. mad, materialer og overnatning på dobbeltværelse. Ved booking af enkeltværelse er der et tillæg på 600 kr.

Detaljer

Start:
18. marts - 15:00
Slut:
20. marts - 14:00
Pris:
3500 Kr.
Hjemmeside:
https://larsdamkjaer.com/ind-i-kroppen/

Sted

Bosei
Evensølundvej 5
Præstø, 4720 Danmark
+ Google Maps