Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
29th nov 2022
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

LIVSHJULET OG DIT NYE ÅR

21. januar. 2023 - 11:3018:30

1.150DKK

Livshjulet
Dit nye år

Dagsretreat for din unikke livsvej
med Lars Damkjær & Illona Marquard

Lørdag d. 21. januar

Med afsæt i livshjulet inviteres du til at gøre status over dine forskellige livsområder og herfra åbne op for visioner og intentioner for det nye år. Gennem meditativ og opløftende yogisk praksis guides du ind i en tilstand af nærvær og forbundethed til din essens. Dette skaber fundament for, at du med klarhed og styrke kan følge og manifestere din unikke livsvej.

Retreatet afholdes i AYA Houses smukke lokaler i naturskønne omgivelser i Fredensborg. Vores kok Cecilie Bang fra MINDO vil forkæle os med en nærende og healende frokost og sunde raw snacks. De fysiske rammer, maden og den dybe praksis med Kundalini Yoga, Yinmind, meditation og Yoga Nidra er nøje sammensat til at afbalancere dit nervesystemet, genoplade din energi og skabe retning for dit nye år.

BOOKING: https://larsdamkjaer.com/vare/livshjulet/

LIVSHJULET
Livshjulet er en powerfuld coaching øvelse, der har til hensigt at skabe indre klarhed og rum for refleksion. Kort fortalt går livshjulet ud på at lave et her og nu eftersyn af dit liv ved at vende blikket mod dine forskellige livsområder (fx sundhed, bolig, kærlighedsliv) og afspejle det visuelt. Livshjulet hjælper os til at blive mere bevidste om, hvordan det står til i vores liv og giver indsigt i, hvilke behov vi ikke får opfyldt eller værdier, vi ikke efterlever. Samtidig opdager vi også i hvilke livsområder, der er mere overskud og flow. Livshjulet åbner således op for både værdsættelse, motivation og handling.

KUNDALINI
Kundalini Yoga er en dynamisk og meditativ yogaform, der styrker kroppen, balancerer nervesystemet og giver en intens oplevelse af nærvær. Gennem åndedrætsøvelser, fysiske kriyas, meditation og mantra aktiveres kroppens energisystem og flowet af både livsenergi (prana) og bevidsthedsenergi (kundalini) stimuleres. Resultatet er en vitaliserende, udrensende og sundhedsfremmende praksis, som samtidig kan frembringe transformerende bevidsthedstilstande af klarhed, kærlighed og forbundethed med sin essens.

YINMIND
I Yinmind inviteres du ind i en rolig og oplevelses baseret praksis, der fusionerer Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger afspændes musklerne, bindevævet smiddiggøres og nervesystemet afbalanceres. Energetisk skabes der bedre balance og flow i kroppens meridianbaner og organer. Med mindfulness opbygges en meditativ tilstand, der øger kropsbevidsthed og nærvær.

YOGA NIDRA
Yoga nidra er en kraftfuld, liggende praksis, der ved hjælp af åndedrætsøvelser, kropsscanninger og visualiseringsteknikker bringer kroppen og sindet ned i en tilstand af hvile og fred. Yoga nidra virker på et dybt plan ved at afspænde kroppen, stimulere det parasympatiske nervesystem, balancere kroppens hormonsystem og genoplade energien. I yoga nidra arbejder man ofte med Sankalpa – en intention eller affirmation som kan give en positive retning for ens livsbane.

Detaljer

Dato:
21. januar. 2023
Tidspunkt:
11:30 ⇾ 18:30
Pris:
1.150DKK
Hjemmeside:
https://larsdamkjaer.com/livshjulet-dit-nye-aar/

Arrangør

Nærvær
E-mail:
lars@larsdamkjaer.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Aya House
Danstrupvej 27G
Fredensborg, 3480 Danmark
+ Google Maps