fbpx
Skip links

Gennem 25 års professionel erfaring med vejledning og coaching – bl.a. 7 år som fast, privat leverandør af coachingforløb til Gentofte Kommune – har jeg  gennemført hundredevis af sessioner og forløb.

Mine coachingværktøjer er bl.a. tillært gennem Sofia Mannings Life- og Business Coach-uddannelse og Pernille Melsteds Passion Coach Uddannelse™ og  kombineres med kompetencer fra Mentaltræner Uddannelsen hos Empowermind, en kandidatgrad i kommunikation og sociologi, en vejlederuddannelse, en MBSR mindfulnessinstruktør uddannelse samt 12 års erhvervserfaring fra uddannelses- og jobsøgningsbranchen.

Jeg har afholdt omkring 25 MBSR forløb, uddannet 20 stress coaches og 120 Yinmind instruktører.

I et skræddersyet, individuelt forløb tilpasses og tilrettelægges vores sessioner ud fra dine ønsker og behov. Med afsæt i din aktuelle livssituation lægger vi en realistisk og motiverende plan for, hvordan du kan udvikle dig i retning af det liv, du ønsker at leve. Om hvordan du bedst muligt kan forvalte din energi, dine talenter og ressourcer.

Jeg kombinerer mine kompetencer og 25 års erfaringer indenfor personlig vejledning og coaching, yoga, mindfulness og mentaltræning.

Du vil mellem hver session typisk få til opgave at arbejde med implementering af tiltag, der skridt for skridt styrker dig i at leve et liv i større integritet. Det kan være koblet op til konkrete handlinger eller fx meditationer og yogaøvelser.

PRISER:
Nedenstående priser er vejledende og tager afsæt i, at over session varer i 1 time. Hvis vi skal leje mødelokale eller yogastudie, vil der være et tillæg på lokaleleje.

1 session 1.100 /kr. +moms*
3 sessioner 3.150 /kr. +moms*
5 sessioner 5.000 /kr. +moms*
8 sessioner 7.600 /kr. +moms*

  • coaching samt alle ydelser til firmaer er med moms. Yoga & mindfulness for privatepersoner er momsfrit.

Ofte inkluderer jeg mentaltræning, som du kan læse mere om HER

For mere info og booking: lars@larsdamkjaer.com