Lars Damkjær er bare indbegrebet af ro. Hans stemme og guideninger får på så venlig vis, kroppen til simpelthen at smelte ned i måtten. Han er også på YogaVivo og underviser også selv og har skrevet en bog “Mindre stress, mere nærvær” og er fantastisk til Yin yoga.
Mathilde Kehler, indehaver Smerteguiden.dk

At deltage i dit kursus har været meget givende for mig. Jeg kan mærke, at der er kommet mere retning på mit liv og tanker og jeg tror at det kan give mig den ro, som jeg søgte efter ved kursets start. Men jeg har også lært, at det er hårdt arbejde at arbejde med at være mindful. Så tak for at være min guide de sidste otte uger.
Helle Fabiansen

MBSR forløbet over 8 uger har givet mig en dybere indsigt i mindfullness samt redskaber til yderligere fordybelse og forståelse af det at være, samt at være nærværende og en større accept af de følelser der fylder lige nu. Et kursus som også medfører ro og overskud. Undervisningen har været super kompetent. Kurset inspirerer endvidere til en nysgerrighed over hvordan denne lærdom kan blive udviklet fremadrettet.
Katja Halladin Rauh. www.kahara.dk

Jeg har virkelig haft stort udbytte af kurset. Jeg fik implementeret meditation og mindfulness godt i min hverdag, da det var over en periode på 2½ måned. At være nærværende og i kontakt med sig selv, er en stor gave til at mærke lykken og hvad der er vigtigt i livet. Jeg synes, Lars har en kærlig, behagelig og rolig måde at undervise på, og jeg oplevede ham som meget kompetent og følte mig tryg. Lars har en fantastisk udstråling og med et strejf af humor, bliver det let tilgængeligt stof.”
Karina Jensen, cph-coaching.com

“Lars er en fremragende underviser, der ikke kun taler ud fra teori, men også ud fra et bredt og solidt erfaringsgrundlag. Som elev føler man sig i trygge hænder hos en dygtig formidler og underviser, der evner at give hver enkelt elev opmærksomhed, såvel som at få et helt hold til at spille sammen.”
Linda Kubasiak

 

Priser
8-ugers kurset koster kr. 4.650,- for private selvbetalere og 5.650,- kr. for fradragsberettigede / selvstændige, virksomheder og organisationer etc.
Inklusiv træningsfiler samt udførlig kursusmanual.
For momspligtige tillægges ovenstående priser 25% moms.

Reduktion i prisen på MBSR kurser
Har du som studerende, pensionist, arbejdsløs eller af anden grund brug for at betale mindre kontakt os gerne. Vi tilbyder rabat på kr. 500,- og mulig betaling i to rater.

Rabat ved gentagelse af kurset
Som en fast løbende rabat tilbydes alle deltagere fra MBSR 8-ugers kurser hos Heinrich Birk Johansen, kr. 1000,- i nedsat kursusbetaling ved gentagelse af et eller flere efterfølgende MBSR 8-ugers kurser.

Tilmelding: kontakt@heinrichjohansen.dk

Ved tilmelding oplyst venligst:
Hvilket kursus du ønsker at deltage på.
Om du er privat deltager; fulde navn, adresse og tlf.nr.
Om du er selvstændig/fradragsberettigede/firmabetalt; firmanavn, adresse, att., tlf.nr.
Hvordan du har fundet frem til dette kursus (avisannonce, facebook, hjemmeside, nyhedsbrev, anbefalet af andre, henvist fra læge/psykolog eller andet).

Når tilmeldingen er modtaget, afsender vi en betalingsmail. Først når betaling er registreret er pladsen på kurset sikret.

Bemærk at deltagelse i MBSR 8-ugers/weekend kurser ikke giver kompetence til at videreformidle/undervise i mindfulness øvelser.

Til- og frameldingsbetingelser
Tilmelding til kursus er bindende og ved framelding tilbagebetales indbetalt kursusgebyr ikke. Bemærk at deltagelse først er endeligt sikret når kursusindbetaling er modtaget.

Bliver man undervejs i kurset forhindret i at komme til undervisningen, refunderes disse gange ikke. Det ikke er muligt at tage missede kursusgange på et senere kursus. med mindre man inden kursusstart har gjort opmærksom på dette. Dog max. to kursusgange.

COVID 19 forholdsregler:
Vi følger retningslinjer for forebyggelse af Covid19 og har derfor sat max deltagerantal ned. Deltagerne skal selv medbringe tæppe og pude. Man kan godt låne yogamåtter, men skal i så fald lægge et medbragt håndklæde ud over.

MBSR 8- ugers mindfulness kursus
Intensiv forskningsbaseret mindfulness undervisning og intervention.
Bygger på Jon Kabat-Zinns 8-ugers forløb fra Center For Mindfulness, USA.

Kommende MBSR 8-ugers kurser i Gentofte:

Opstart tirsdag d. 1. februar 2022 (ÅBEN FOR TILMELDING)

MBSR-kurserne er for dig der ønsker at fordybe dig i et eller flere af disse fokusområder:

  • lære mindfulness meditation og opbygge en meditationspraksis.
  • øge dit fokus og din bevidsthed.
  • udvikle intuition, indre ro, glæde og overskud.
  • håndtere stress og stressrelaterede lidelser.
  • kommunikere med større autenticitet og nærvær.

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) har siden sin udvikling i 1979 på Center for Mindfulness i USA v/ Jon Kabat-Zinn, været anvendt med slående positive resultater til mennesker med forskellige lidelser så som stress, kroniske smerter, forhøjet blodtryk, søvnproblemer, depression og angst. Forskningsresultater fra bl.a Massachusetts University har vist at denne form for opmærksomhedstræning over tid, giver vedvarende symptomreduktion og har dybtgående og positive effekter på deltagernes holdninger, adfærd, selvopfattelse samt følelsesmæssige intelligens. De positive resultater kan allerede ses efter deltagelse i et 8-ugers MBSR-program.

I dag er MBSR og mindfulnesstræning, en anerkendt og verdensomspændende metode, som anvendes lige så meget af mennesker, der ikke har fysiske eller psykiske symptomer, men blot ønsker at være mere tilstede i nuet og leve livet mere fuldt i kontakt med sine sande værdier, ønsker og livsformål. MBSR og mindfulness træning er et område af participatory medicine, hvor det at komme i behandling for sygdom eller på anden måde at få kontakt med vores sundhedssystem, er forbundet med at komme mere til stede i livet. At få en dybere forståelse af sig selv og livets muligheder og deltage i egen rehabilitering.

Kurserne er åbne for alle interesserede, både nybegyndere samt erfarne meditationsudøvere og mindfulness praktikere. Det er således ikke kun for folk med stress eller stressrelaterede lidelser (fysiske smerter, depression eller angst mm.), men for alle der ønsker at lære mindfulness og meditation og opnå øget nærvær, indre ro, fokus, større selvindsigt samt dybere relationer i livet. Arbejder du professionelt med andre mennesker, vil du på kurserne kunne udvikle dig såvel fagligt som personligt. MBSR er ikke terapi, men er træning i det bevidste nærvær, opmærksomhed og egen-omsorg.

Underviser:
Lars Damkjær har mere end 20 års erfaring med meditation og yoga.
1-årig uddannelse til MBSR instruktør (300 timer), cand. comm., coach, yogalærer og forfatter til bogen “Mindre stress, mere nærvær“. Uddanner Yinmind instruktører og stress coaches.

Tirsdagskursus med opstart 1. februar 2022 

8 tirsdag aftener fra kl. 17 til 19.30 og en hel lørdag kl 11 til 17.
I alt 26 timers undervisning.

1.2
8.2
VINTERFERIE
22.2
1.3
8.3
15.3
26.3: Stilhedsdag
29.3

5.4

Alle tirsdage kl 17 til 19.30
Bemærk vinterferie i uge 7
I uge 11 ingen undervisning tirsdag, men lørdag fra kl. 11 til 17, hvor der er stilhedsdag.

Der må påregnes 1/2 – 1 times individuel hjemme træning dagligt. Til dette udleveres guidede øvelser i app eller mp3 filer samt kursusmanual som pdf-fil.

Efter et MBSR kursus kan du fortsat udvikle din meditationspraksis og fordybe dig yderligere i mindfulness eksempelvis på stilhedsdage, retreats, weekendkurser, 1-årigt Grundkursus i mindfulness og uddannelse til Uddannet Mindfulness Instruktør mm.

Adresse
Avlsgården (Bernstorff Slotshave), Ved Slotshaven 3, 2820 Gentofte.
Ligger 400 meter fra Gentofte S-tog station.