At deltage i dit kursus har været meget givende for mig. Jeg kan mærke, at der er kommet mere retning på mit liv og tanker og jeg tror at det kan give mig den ro, som jeg søgte efter ved kursets start. Men jeg har også lært, at det er hårdt arbejde at arbejde med at være mindful. Så tak for at være min guide de sidste otte uger.
Helle Fabiansen, deltager på 8 ugers MBSR forløb

MBSR forløbet over 8 uger har givet mig en dybere indsigt i mindfullness samt redskaber til yderligere fordybelse og forståelse af det at være, samt at være nærværende og en større accept af de følelser der fylder lige nu. Et kursus som også medfører ro og overskud. Undervisningen har været super kompetent. Kurset inspirerer endvidere til en nysgerrighed over hvordan denne lærdom kan blive udviklet fremadrettet.
Katja Halladin Rauh, deltager på 8 ugers MBSR forløb

Jeg har virkelig haft stort udbytte af kurset. Jeg fik implementeret meditation og mindfulness godt i min hverdag, da det var over en periode på 2½ måned. At være nærværende og i kontakt med sig selv, er en stor gave til at mærke lykken og hvad der er vigtigt i livet. Jeg synes, Lars har en kærlig, behagelig og rolig måde at undervise på, og jeg oplevede ham som meget kompetent og følte mig tryg. Lars har en fantastisk udstråling og med et strejf af humor, bliver det let tilgængeligt stof.”
Karina Jensen, deltager på 8-ugers MBSR forløb

“Lars er en fremragende underviser, der ikke kun taler ud fra teori, men også ud fra et bredt og solidt erfaringsgrundlag. Som elev føler man sig i trygge hænder hos en dygtig formidler og underviser, der evner at give hver enkelt elev opmærksomhed, såvel som at få et helt hold til at spille sammen.”
Linda Kubasiak, deltager på 8-ugers MBSR forløb

8-ugers intensivt mindfulness kursus

Intensiv forskningsbaseret mindfulness undervisning og intervention.
Bygger på Jon Kabat-Zinns 8-ugers forløb fra Center For Mindfulness, USA.

Kommende MBSR 8-ugers kurser i Gentofte:

Opstart tirsdag d. 19. februar 2019. LEDIGE PLADSER
Opstart 24. september 2019. LEDIGE PLADSER

MBSR-kurserne er for dig der ønsker at fordybe dig i et eller flere af disse fokusområder:

– lære mindfulness meditation og opbygge en
meditationspraksis.
– øge dit fokus og din bevidsthed.
– udvikle intuition, indre ro, glæde og overskud.
– håndtere stress og stressrelaterede lidelser.
– kommunikere med større autenticitet og nærvær.

Læs mere om MBSR