Jeg er certificeret International Empowermind Neuro Trainer (mentaltræner) og personligt uddannet af Jørgen Svenstrup fra Empowermind Danmark

Mine coachingteknikker er både tillært gennem mentaltræner uddannelsen, Sofia Mannings Life- og Business Coach-uddannelse og Pernille Melsteds Passion Coach Uddannelse™.

Gennem 15 års coaching og 25 års undervisning har jeg en grundig erfaring i kunsten at coache samt i at guide meditationer.

Jeg holder mig løbende opdateret med kurser indenfor coaching, stresshåndtering, mentaltræning og mindfulness.

MENTALTRÆNING
– styrk dit mentale immunforsvar

1 afklarende online coaching session á 30 min
1 x 15 minutters skræddersyet lydfil, der taler direkte ind i dine specifikke ønsker og behov og løfter dig mentalt.

Vi har omkring 60.000 tanker i døgnet. De fleste er ubevidste og gentagelser. Mange af vores tanker er samtidigt med til at fastholde os i destruktive vaner og et hæmmende billede af os selv. Det kan du ændre på med mentaltræning.

I mentaltræning arbejdes der med at ændre vores mindset gennem hypnotiske programmer (lydfiler). Ved troens kraft og positive suggestioner kan vi nemlig ændre neurale stier i hjernen.

Kort fortalt handler mentaltræning om at udskifte ukrudt med blomster i sindets have.

Mentaltræningen kan fx omhandle:

  • Selvbilledetræning (selvtillid og selvværd)
  • Målbilledetræning (koblet op til specifikt mål)
  • Smertelindring
  • Større overskud og mere energi
  • Selvkærlighed og tillid til livet
  • Stress reduktion og indre ro
  • Forebyggelse og lindring af angst

Sådan foregår det:
Vi laver en aftale om en 30 minutters coaching session og afholder denne over Skype. I coaching sessionen fortæller du mig om din problemstilling. Jeg lytter og stiller dig en række spørgsmål. Med afsæt i det, du fortæller mig, indtaler jeg en personlig lydfil til dig. Du lytter til denne så ofte som muligt. Da den virker på underbevidstheden, er det helt i orden at falde i søvn.

Pris: 1.600 kr. + moms

Mere info og booking: lars@larsdamkjaer.com