fbpx
Skip links

MINDFULNESS FOR ØVEDE

Hold din mindfulness praksis ved lige og få ny inspiration i et fælles meditativt rum med erfaren underviser.

NB! Dette er et åbent hold, hvor du blot booker den eller de gange, du kan deltage.

Du kan tilmelde dig her

INDHOLD

I en vekslen mellem korte oplæg om mindfulness filosofi og guidede øvelser inviteres du til at fordybe og forny din praksis. Undervisningen vil bl.a. indeholde siddende og liggende meditationer, Yinmind yoga og mindful hatha samt mindfulness i naturen i den smukke Bernstorff park.

Det forventes, at du har grundlæggende viden om og erfaring med mindfulness og er vant til at meditere. Måske har du deltaget i Mbsr, på stilhedsdage, Yinmind uddannelsen eller fulgt mig på Yogavaivo.
Du kan sagtens deltage, selvom du ikke har fået undervisning af mig før.

KURSUSLEDER

Lars Damkjær har mere end 25 års personlig og professionel erfaring med meditation og yoga. Lars er uddannet MBSR instruktør (300 timer), cand. comm., coach, mentaltræner og yogalærer. Han har uddannet 120 Yinmind yoga instruktører og 25 stress coaches og er bl.a. forfatter til bogen “Mindre stress, mere nærvær“.

HVOR OG HVORNÅR

Oktober:
Tirsdag d. 10.10
Torsdag d. 23.11

NB! Det er ikke et krav, at du deltager alle gange, men du tilmelder dig blot den eller de gang, du kan og har lyst.

Tidspunkt:
Kl. 17.00-19.00

Adresse:
Avlsgården (Bernstorff Slotshave)
Ved Slotshaven 3
2820 Gentofte.

Ligger 400 meter fra Gentofte S-tog station.

PRIS

300 kr. pr gange

Lars Damkjær er bare indbegrebet af ro. Hans stemme og guideninger får på så venlig vis, kroppen til simpelthen at smelte ned i måtten. Han er også på YogaVivo og underviser også selv og har skrevet en bog “Mindre stress, mere nærvær” og er fantastisk til Yin yoga.

Mathilde Kehler

Indehaver Smerteguiden.dk

Lars er en fremragende underviser, der ikke kun taler ud fra teori, men også ud fra et bredt og solidt erfaringsgrundlag. Som elev føler man sig i trygge hænder hos en dygtig formidler og underviser, der evner at give hver enkelt elev opmærksomhed, såvel som at få et helt hold til at spille sammen.

Linda Kubasiak

DU MEDBRINGER SELV

Behagelig tøj du kan bevæge dig i, vandflaske, evt. notesbog.
Der er yogaudstyr til rådighed.

TILMELD DIG HER

”Mindfulness for øvede”

Du kan tilmelde dig her

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side eller grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Der er ingen refundering ved afmelding af personlige årsager.

KONTAKT OG SPØRGSMÅL