PRIVATPOLITIK DATAINDSAMLING OG COOKIES 

Behandling af personoplysninger
I forbindelse med dit køb hos Lars Damkjær har du indtastet en række personoplysninger

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger benyttes ifm. gennemførelsen af dit køb, da det er nødvendigt for at kunne opfylde vores del af handlen. Det er desuden et lovmæssigt krav, at regnskabsmateriale gemmes i 5 år.

Behandling af personoplysninger ifm nyhedsbrev
Du kan altid tilbagetrække dit samtykke og afmelde nyhedsbrevet. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte mig på lars@larsdamkjaer.com og oplyse, at du ikke længere ønsker at abonnere på det.

Datasikkerhed
Uanset om dine personoplysninger behandles med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil dine personoplysninger altid blive behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Tredjepart
Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • Dine betalingsoplysninger —Paypal
  • Håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mailchimp
  • Statistik – Google Analytics (opbevares i 26 måneder)

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi er i besiddelse af. Dette kan ske ved henvendelse til:

Lars Damkjær
CVR 27547567
Rued Langgaards Vej 13 st th
2300 København S
Tlf.: 26180349
E-mail: lars@larsdamkjaer.com

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies
For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste store websites.

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

Sådan sletter du cookies:
Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org. Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog sandsynligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

Nærvær app
Ejer: Lars Damkjær
Firma: Mindre stress, mere nærvær

Denne app har ingen aldersgrænse.
Vi indsamler ingen personlige data.

For mere uddybende information læs Shoutem’s Privacy Policy her.