fbpx
Skip links

STILHEDSDAG I GENTOFTE

– Et dagsretreat fordybelse og træning i nærvær

Lørdag d. 17. juni 2023

Intentionen med en stilhedsdag er at skrue ned for hverdagens distraktioner (computer, smartphone, tv, smalltalk etc) og i stedet træne nærværet gennem meditativ praksis.

Når distraktioner minimeres, har vi nemmere ved at mærke vores krop og blive mere bevidste. Sanserne intensiveres, og vi kan opleve dufte, smage og visuelle indtryk med større intensitet og nye nuancer.

Stilheden vil også tydeliggøre, hvad der trækker os væk fra nuet, og vi vil med større opmærksomhed og venlighed kunne arbejde med disse udfordringer.

Stilheden kan med andre ord give os en opvågnen til nuet samt dyb restitution og indre ro.

DETTE KAN DU FORVENTE

En dag med masser af ro og nærvær.

Guidede meditationer, Yinmind yoga og mindfulness i naturen.

Et mere afbalanceret nervesystem.

Indsigter i vanemæssig tænkning.

Større sanselighed og detaljerigdom.

DIN UNDERVISER

Lars Damkjær er indehaver af firmaet NÆRVÆR, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness med speciale i den forskningsbaserede MBSR. Lars har uddannet mere end 100 Yinmind instruktører og er bl.a. forfatter til bogen ”Mindre stress, mere nærvær” og manden bag den gratis meditationsapp, “Nærvær”. Du kan læse mere HER

HVOR OG HVORNÅR

Avlsgården (Bernstorff Slotshave)

ADRESSE

Ved Slotshaven 3,
2820 Gentofte.
Ligger 400 meter fra Gentofte S-tog station i naturskønne omgivelser.

HVORNÅR?

Lørdag d. 17. juni 2023 kl. 10-16.
Kom gerne 15 min. før.

Jeg oplevede dagen, som noget der var anderledes på den måde, at jeg havde en rar følelse og ro inden i mig. Da jeg kom hjem var jeg flad og enormt træt på en fantastisk god måde. Efterfølgende, har jeg haft let ved at finde ind til den tilstand af ro inde i mig og har oplevet, at jeg er kommet nærmere ind til, hvor jeg mærker, hvad der er godt for mig, og at jeg er bedre til at sige fra og til. Det er en vidunderlig følelse at kunne stole på mig selv.

Lisbeth Dilling

Deltager på stilhedsdagen

Jeg kan varmt anbefale en stilhedsdag med Lars. Atmosfæren er fantastisk og Lars guider dig igennem dagen med en helt unik ro, nærvær og empati. Jeg er fyldt med positiv energi og nærvær i livet efter sådan en dag.

Gitte Lindhart

Deltager på stilhedsdagen

Jeg synes, at det var en dejlig, befriende dag uden ord og alligevel med en masse energi og styrke i form af kontakt med sjælen og dens mangfoldige veje. Derudover oplevede jeg, at Lars som underviser er rigtig god til at guide os igennem alle de forskellige øvelser, som skabte samklang med den tilstand jeg befandt mig i. Lars´ ro i guidningerne og hans intensitet skaber tillid i sådan et stille rum. En klar fornemmelse af troværdighed og sjælelig kontakt.

Jens Hyldahl

Deltager på stilhedsdagen

DU MEDBRINGER SELV

Frokost, behagelige tøj, du kan kan bevæge dig i, en vandflaske, evt. en notesbog og eget tæppe.
Der er yogaudstyr til rådighed.

PRIS

800 kr.

Inkl. snacks. Frokosten medbringer du selv (der er køleskab og køkken).

Tilmelding er bindende og ikke-refunderbart.

TILMED DIG HER
”STILHEDSDAG” D. 17. juni 2023

Book din plads her

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Skriv eller ring endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

Lars: 26 18 03 49lars@larsdamkjaer.com