Jeg kan varmt anbefale en stilhedsdag med Lars. Atmosfæren er fantastisk og Lars guider dig igennem dagen med en helt unik ro, nærvær og empati. Jeg er fyldt med positiv energi og nærvær i livet efter sådan en dag.
Gitte Lindhart, deltager på stilhedsdagen.

“Jeg synes, at det var en dejlig, befriende dag uden ord og alligevel med en masse energi og styrke i form af kontakt med sjælen og dens mangfoldige veje. Derudover oplevede jeg, at Lars som underviser er rigtig god til at guide os igennem alle de forskellige øvelser, som skabte samklang med den tilstand jeg befandt mig i. Lars´ ro i guidningerne og hans intensitet skaber tillid i sådan et stille rum. En klar fornemmelse af troværdighed og sjælelig kontakt.”
Jens Hyldahl, deltager på stilhedsdagen.

“Jeg oplevede dagen, som noget der var anderledes på den måde, at jeg havde en rar følelse og ro inden i mig. Da jeg kom hjem var jeg flad og enormt træt på en fantastisk god måde. Efterfølgende, har jeg haft let ved at finde ind til den tilstand af ro inde i mig og har oplevet, at jeg er kommet nærmere ind til, hvor jeg mærker, hvad der er godt for mig, og at jeg er bedre til at sige fra og til. Det er en vidunderlig følelse at kunne stole på mig selv.”
Lisbeth Dilling, deltager på stilhedsdagen.

Ny dato for 2022  lanceres snart

Intentionen med en stilhedsdag er at skrue ned for hverdagens distraktioner (computer, smartphone, tv, smalltalk etc) og i stedet træne nærværet gennem meditativ praksis.

Når distraktioner minimeres, har vi nemmere ved at mærke vores krop og opdage sindets tendenser. Vores andre sanser intensiveres, og vi kan opleve dufte, smage og visuelle indtryk med større nærvær. Stilheden vil også tydeliggøre, hvad der trækker os væk fra nuet, og vi vil med større opmærksomhed og bevidsthed kunne arbejde med disse udfordringer. Stilheden kan med andre ord give os en slags opvågnen både til nuet og til egne mønstre og tendenser.

Deltagerne guides i løbet af dagen gennem yinmind yoga og forskellige mindfulness meditationer.

Du bedes selve medbringe frokost og snacks.

Dato og tidspunkt: Lanceres snart

Sted:
 Avlsgården (Bernstorff Slotshave), Ved Slotshaven 3, 2820 Gentofte.
Ligger 400 meter fra Gentofte S-tog station.

Pris:

Book din plads: