Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ind i Kroppen dagkursus

kr. 775,00

Sted:
TOLDKAMMERET
Havnepladsen 1
3000 Helsingør

Hvornår?
Lørdag d. 4. marts 2023 kl. 10-16
Kom gerne 15 min. før.

Pris:
775 kr.

Vi serverer snack og lidt at drikke. Frokosten medbringer du selv. Der et begrænset antal pladser.

Pi: 50 45 43 04info@inmove.dk
Lars: 26 18 03 49lars@larsdamkjaer.com

Vi glæder os til en dejlig dag med kroppen i centrum.

Lars og Pi

Tilmeldingen er bindende. Ved aflysning fra kursusholders side eller grundet restriktioner tilbagebetales det fulde beløb. Der er ingen refundering ved afmelding af personlige årsager.

Kategori:
 • Produktbeskrivelse

  Lørdag d. 4. marts 2023 kl. 10 til 16

  Nyd en hel dags forkælelse og fordybelse i kroppens indre univers med yin yoga, dans og mindfulness hos Toldkammeret i Helsingør.

  KUNSTEN AT MÆRKE DIN KROP INDEFRA
  I en vekslen mellem kortere oplæg og undervisning i dans og Yinmind yoga, vil du blive indført i kunsten i at mærke kroppen indefra. Med øget kropsbevidsthed vil du blive bedre til både at sanse og bruge kroppen med større bevidsthed og flow.

  YINMIND
  Yinmind er en unik sammensmeltning af Yin yoga og mindfulness. Gennem mindful bevægelse og længereholdte yogastillinger er fokus at afspænde musklerne, smidiggøre bindevævet og berolige nervesystemet. Med mindfulness som tilgang opøves en meditativ tilstand og indre opmærksomhed på kroppen. Yinmind er for alle, da det både er en rolig og kraftfuld praksis, hvor det væsentlige er, hvordan kroppen opleves, ikke hvordan den ser ud.

  BEVÆGELSESFLOW
  Ud fra enkle guidelines har vi fokus på at undersøge, eksperimentere med og udvikle kroppens frie bevægelsessprog. Med inspiration fra contact improvisation, contemporary dance, danseimpro, groove og modern dance arbejder vi med det bevægelsesflow, der opstår, når vi i nuet bevæger os frit ud fra inde- og udefrakommende impulser til bevægelse. Dansen er for alle, rigtigt og forkert er lagt på hylden og tilbage står én af groovedansens 5 sandheder ”Din måde er den rigtige måde”.

Kurv

Nærvær app

GRATIS APP
Nærvær appen indeholder guidede mindfulness meditationer, mentaltræning, yoga nidra og Yinmind yoga.
FIND DEN HER


Nærvær - med Lars Damkjær

YOGAVIVO – med Lars Damkjær

DKK 119 /md.
Online yogaunivers med 27 lærere og mere end 800 klasser.
 Prøv 30 dage gratis ved brug af dette link.