fbpx
Skip links

Stilhedsretreat i Sverige Restbeløb

kr. 3.700,00kr. 6.000,00

Hvornår: Torsdag d. 27. til søndag d. 30. marts 2025

Adresse: ​
Möllan
Höghultström 2
364 33 Åseda
Sverige

Priser:

5.500 kr. for indkvartering på 3-personers værelse.
6.500 kr. for indkvartering på 2-personers værelse.
7.800 kr. for indkvartering på enkeltværelse.

Priserne er for kost og logi. Du sørger selv for transport til og fra Möllan.

Det er muligt at leje sengelinned og håndklæde for 300 kr.

Depositum: Depositum på 1.800 kr betales ved tilmelding. Depositum er ikke-refunderbart. Senest 2 måneder inden retreatet indbetales restbeløbet.Senest 2 måneder inden retreatet indbetales dette resterende beløb.

Spørgsmål: lars@larsdamkajer.com

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Description

Midt i den uendelige svenske natur inviteres du dybt ind i mødet med dig selv og dine mørke og lyse skyggesider. Gennem meditativ praksis i den smukke yogasal, naturen og saunaen skabes der afsæt for en transformerende opvågning til nuet. Undervisningen baserer sig på mindfulness, yoga nidra, yinmind, hatha og kundaliniyoga. 

Ved at skrue ned for hverdagens distraktioner (smalltalk, smartphone, sociale medier etc.) og i stedet træne nærværet, bliver det nemmere at mærke kroppen og opdage samt transcendere sindets tendenser. Vores sanser intensiveres, intuitionen styrkes og du vil kunne opleve en større livsglæde og forbundethed. 

Möllan retreat er skabt af og drevet af Jeppe Skovgård og Åsa Rudehill. Den gamle, smukke Mølle ligger i Småland midt i en naturpark med uberørt skov og ud til en smuk skovsø.  

Værelserne er enkle og hyggelige, naturen storslået og inviterer til stilhed og kontemplation.