fbpx
Skip links

Mindful hatha og Yinmind yoga

workshop med Lars Damkjær i Aya House

Søndag d. 27. oktober kl. 12 til 14.30

Du kan tilmelde dig her

I denne yoga event guider Lars Damkjær dig gennem en dyb og forløsende praksis med mindful hatha og yinmind.

I mindful hatha inviteres du ind i et roligt flow, der grounder og øger sanselighed og nærvær. I Yinmind skabes der gennem længereholdte stillinger og meditationer rum for en dybere afbalancering af nervesystemet og forløsning af anspændthed.

Med mindfulness som gennemgående tilgang bliver det muligt at hengive dig til din unikke krop og oplevelse.

MINDFUL HATHA

I Mindful hatha er fokus rettet mod den indre oplevelse frem for den ydre form. I et roligt flow praktiseres mindfulness på kroppen – et af de 4 fundamenter i mindfulness – og herved trænes interoception (kropsansen) og skaber afsæt for øget kropsbevidsthed.

Mindful hatha er meditation i bevægelse og en fordybelse ind i nærvær og opmærksomhed.

YINMIND

I Yinmind inviteres du ind i en rolig og oplevelsesbaseret praksis, der består af 3 integrerede lag:

Det fysiske, energetiske og meditative. Gennem mindful bevægelse og længereholdte stillinger smiddiggøres bindevævet, musklerne afspændes og nervesystemet beroliges. Energetisk skabes der bedre balance og flow i kroppens meridianbaner og organer. Med mindfulness opbygges en meditativ tilstand, der øger kropsbevidsthed og nærvær.

DIN UNDERVISER

Lars Damkjær er indehaver af firmaet Nærvær, hvor han coacher og underviser i yoga og mindfulness. Lars har uddannet mere end 100 Yinmind instruktører, er en del af Yogavivo og manden bag den gratis meditationsapp “Nærvær”. Lars er desuden en af hovedunderviserne på AYA Yogauddannelsen.

Lars Damkjær er bare indbegrebet af ro. Hans stemme og guideninger får på så venlig vis, kroppen til simpelthen at smelte ned i måtten. Han er også på YogaVivo og underviser også selv og har skrevet en bog “Mindre stress, mere nærvær” og er fantastisk til Yin yoga.

Mathilde Kehler

Indehaver Smerteguiden.dk

Lars er en fremragende underviser, der ikke kun taler ud fra teori, men også ud fra et bredt og solidt erfaringsgrundlag. Som elev føler man sig i trygge hænder hos en dygtig formidler og underviser, der evner at give hver enkelt elev opmærksomhed, såvel som at få et helt hold til at spille sammen.”

Linda Kubasiak

Deltager på MBSR forløb

BOOKING OG INFORMATION

Sted:
Aya House
Danstrupvej 27G
3480 Fredensborg

Der er gratis parkering.

PRIS

375 kr.

TILMELD DIG HER
Mindful hatha & Yinmind yoga

Du kan tilmelde dig her

KONTAKT OG SPØRGSMÅL

Spørgsmål: lars@larsdamkjaer.com