fbpx
Skip links

Jeg har coachet, undervist og afholdt foredrag/workshops i en række firmaer og institutioner, fx:

Abakion 

Afasiskolen i Valby

Alfa-Laval

AYA House

Badeklubben

Bricks (co-working space)

Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune

Børnefamiliecenter, København, Nørrebro

Capacent

Center for Sundhed og Omsorg, Slagelse Kommune

CFL – Center for Ledelse

CVU Storkøbenhavn

Delegate 

DTU – Danmarks Tekniske Universitet

EF Education First A/S

Eventually

FOF

FSUS – Fagligt Selskab for Undervisende Sygeplejersker 

Gladsaxe University College

Heinrich Johansen Meditation 

HIGHSTAGE A/S

HIV Danmark

Hooha 

Hot Yoga Malmö

Hot Yoga House Triangle (Malmö)

Hot Yoga Østerbro

Hot Yoga Hellerup

Inmove

Ishøj Daghøjskole

Jobinplace

Jobcenter Gentofte

Kalmia – center mod stress

Kendra Yoga Malmö

Kommunernes Landsforening – KL

KMD – Kommunedata

Lægernes pension og bank

Magisterforeningen

Molt Wenger Advokatpartnerselskab

Nordsjællands Hospital

Northhouse Partners

Ofelia

Politikens Hus

Psykologisk Institut v/ Louise Leth

Roesens Familielegat

Springbrættet

Sundheds- og omsorgsafdelingen, Frederiksberg Kommune.

Supermarco – Ello Food A/S

Tandlægeforeningen

Teknologisk Institut

Under Bogen, Gentofte

Yogavivo

Yoga Vesterbro

Yogaspiren

Yoga Inspired (Ängleholm, Sverige)

Jeg har desuden uddannet 120 Yinmind yoga instruktører. Uddannelsen er udviklet sammen med Louise Grønbeck og har været afhold hos Yoga Vesterbro.

Læs mere om uddannede yinmind instruktører her.

Jeg har endvidere udviklet en stress coach uddannelse for Heinrich Johansen og har i den sammenhæng uddannet og certificeret 25 stress coaches.

Hvad siger mine kunder, klienter og kursister om min undervisning og coaching?

Lars Damkjær er bare indbegrebet af ro. Hans stemme og guideninger får på så venlig vis, kroppen til simpelthen at smelte ned i måtten. Han er også på YogaVivo og underviser også selv og har skrevet en bog “Mindre stress, mere nærvær” og er fantastisk til Yin yoga.
Mathilde Kehler, indehaver Smerteguiden.dk

Min oplevelse. Mit første retreat. Tak for det.
Det var smukt, generøst. For mig en stærk personlig udfordrende og også frisættende oplevelse. Den vigtige ramme her er den meget faglige professionelle og samtidig stærkt personlig ledelse af retreatet ved I to. I er erfarne undervisere, og I stiller jer til rådighed og åbner op for hvad der måtte komme i samtaler og meditationer. Det skaber tryghed og mod.
Deltager på retreat Sjövik

I en verden der hastigt ændrer sig og som stiller større og større krav til os både personligt og som medarbejdere/kollegaer på en arbejdsplads, er det vigtigt at få styrket sin personlige indsigt og værktøjer til at være til stede i dialogen med kollegaer og kunder. I vores organisation ser vi på medarbejderne som hele mennesker og derfor har vi valgt at tilbyde mindfulness træning til de af vores medarbejdere, som måtte ønske dette. Lars Damkjær hjælper os med at udvikle disse kompetencer og feedback fra deltagerne er meget positivt. Jeg kan varmt anbefale Lars og hans undervisning i Mindfulness.”
Peter Østergaard, partner & CEO, Delegate

“Lars forener spiritualitet, nærvær og kommunikation i én ukompliceret og flydende bevægelse. Man drages af hans æstetiske sans og bydes velkommen af hans inkluderende væsen, hvor levende forestillinger om et stærkt, balanceret og nysgerrigt liv hører hjemme. Hans særlige  øje for indretning forankres tydeligt i disse fænomener, og de særligt godt indtalte, danske meditationer, tager lytteren med på en spændende og tryg rejse ind i det uendelige univers.”
Tony Schjønning, tekstforfatter og iværksætter

“Jeg er dybt taknemmelig for mit coachingforløb hos Lars Damkjær. Han har været med mig igennem den største krise i mit liv, hvor stress & depression tog over. Han har lyttet, han har været omsorgsfuld og han har ganske enkelt støttet mig i en tid, hvor jeg ikke vidste om jeg nogen sinde blev glad igen. Jeg er kommet ud på den anden side og jeg er så glad for at have været i Lars’ kyndige og professionelle hænder.”
Henriette Zobel

Jeg var så heldig, at deltage på det fantastiske yoga retreat i Marokko, på et særligt fint sted , som emmede af fred, afslappethed, fordybelse og dejlige mennesker. Hver dag blev krop og sjæl forkælet af til dels de dygtige og nærværende undervisere Louise og Lars, samt af omgivelserne på dette smukke, unikke sted langt ude på landet. Fine dage med masser af varieret yoga, meditation og ro. Kan kun anbefale enhver at deltage i et så fantastisk retreat – på et så fint sted”.
Line Jensen, deltager på Marokko retreatet i 2015

Lars er en fremragende underviser, der ikke kun taler ud fra teori, men også ud fra et bredt og solidt erfaringsgrundlag. Som elev føler man sig i trygge hænder hos en dygtig formidler og underviser, der evner at give hver enkelt elev opmærksomhed, såvel som at få et helt hold til at spille sammen.”
Linda Kubasiak, deltager på 8-ugers MBSR forløb

Jeg kan varmt anbefale en stilhedsdag med Lars. Atmosfæren er fantastisk og Lars guider dig igennem dagen med en helt unik ro, nærvær og empati.Jeg er fyldt med positiv energi og nærvær i livet efter sådan en dag. Det er blevet et fast ritual for at mig at starte året med en stilhedsdag med yoga og meditation hos Lars.”
Gitte Lindhart, deltager på stilhedsdagen.

MBSR forløbet over 8 uger har givet mig en dybere indsigt i mindfullness samt redskaber til yderligere fordybelse og forståelse af det at være, samt at være nærværende og en større accept af de følelser der fylder lige nu. Et kursus som også medfører ro og overskud. Undervisningen har været super kompetent. Kurset inspirerer endvidere til en nysgerrighed over hvordan denne lærdom kan blive udviklet fremadrettet.
Katja Halladin Rauh. www.kahara.dk

MBSR forløbet hos Lars Damkjær kan varmt anbefales. Jeg fik både mere fundament og god struktur i min meditative praksis. Der er en fin vekselvirkning mellem praktik og teori. Og så er omgivelserne vidunderlige.
Nicoline Christophersen, direktør og psykoterapeut 

“Jeg har arbejdet sammen med Lars i løbet af vinteren, og har haft kæmpe stor glæde af hans nærvær og udfordrende spørgsmål. Lige fra første time blev jeg inspireret til at søge dybere ind i, hvad det er, der driver mig her i livet og arbejde der ud fra. Den styrke der ligger i det, havde jeg næsten glemt. Så tak Lars for at minde mig om det.”
Anders Hage

“Det har uden tvivl været afgørende, at jeg gennem coachingforløbet har fået et nyt syn på mig selv som arbejdsmenneske. Det særlige ved Lars er, at han spænder rigtig bredt. Hans yogamæssige evner sætter prikken over i´et. Han løser sin coachmæssige opgave til topkarakter, gennem den samtale han lægger for dagen. Lars er nærværende, indlevende, forstående og givende. Han har gode, enkle og yderst kvalificerede råd. Ved brug af få ord, får han åbnet op for nogle af de skjulte skatte som vi mennesker indeholder.”
Niels Linde

“I mit forløb hos coach Lars Damkjær har jeg fundet min vej i livet. Jeg er utroligt overrasket over, hvor meget coachingforløbet har givet mig, da jeg først var meget i tvivl om, hvad der rent faktisk kunne gøre min dag på arbejdsmarkedet til en hverdag, hvor jeg følte udfordringer fagligt som socialt. Igennem flere sjove og tankevækkende opgaver, som Lars gav mig til udfordring, har dette virkelig sat nogle ting i gang, som jeg ikke troede var muligt. Passioner, drømme, hvad ville jeg allerhelst? Alt dette fik jeg svar på hen ad vejen, da jeg helt automatisk reflekterede efter hver session.
Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg er god til, og at det kan bruges på flere forskellige måder, bl.a. på det pædagogiske område med børn og unge.
Lars Damkjær er utroligt god til at se folks evner og er en meget behagelig og lyttende person, som tager dig alvorligt. Jeg kan kun give Lars min allerbedste anbefaling til jer, som tvivler og har brug for et skub til nye udfordringer.”
Anne Christine Nielsen

“Lars er top kvalificeret både menneskeligt og fagligt – forstående, lyttende, opmuntrende, god til at løfte en og give selvtillid ved både at fremhæve ens fremskridt og potentialer, og ved at få en til at føle sig spændende og interessant. Han udfordrer en med lige det, man har behov for på det rigtige tidspunkt.

Inden coachingforløbet var jeg dybt frustreret, stresset, ulykkelig og uafklaret – både i forhold til min situation, mig selv, min fremtid og mine passioner. Jeg var ikke i kontakt med mig selv og levede i reaktion på mine omgivelser. Jeg følte ingen glæde, og havde svært ved at mærke hvad der var hvad.
Først og fremmest er jeg nu let og glad for første gang i evigheder. Jeg bærer min historie på en anden mere let og støttende måde. Jeg har ændret på nogle af mine vaner og indført nogle nye rutiner, som jeg bevidst har valgt. Det skaber så meget positivt i mit liv.
Jeg har også en klar plan, der skal føre mig videre mod mere passion og glæde i mit liv.
Jeg vil særligt fremhæve selve coachingen med Lars. Jeg så frem til den hver uge og var altid fyldt med energi, nye tanker og perspektiver bagefter. Men også den del der handler om at bruge sin historie og fortid til at lede efter passion må jeg fremhæve – at vende tingene på hovedet og finde mening i lidelsen og erkende den kan bruges er essentiel – det giver håb og skaber mening i noget som ikke umiddelbart er specielt meningsfyldt.”
Stine Skaarup, projektleder og lifecoach.

“Jeg har haft et meget stort udbytte af coachingforløbet og realiseret rigtig meget i den tid. Helt fantastisk vellykket!! Jeg har kun ros til arbejdsformen og til den måde, hvorpå Lars arbejder og anvender coaching. Coaching er en rigtig god metode til at skabe selvindsigt, til at aktivere til handling, til at rydde evt. modstand af vejen og til at arbejde konkret frem mod et mål.”
Susanne Kovacs, TV-medie tilrettelægger stud.

“I mere end 9 år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med Lars i en række sammenhænge. Lars er et ekstremt kreativt menneske med indsigt, passion, varme, stil og positiv energi. Han har drive, er innovativ, forfriskende og en fest at være omkring. Jeg har samarbejdet med Lars i forbindelse med foto shoots, projekter og events. Jeg har også været under hans fantastiske coaching vinger flere gange og vil fortsætte med dette. Hvis du længes efter at gøre dine drømme til virkelighed, er Lars manden, der kan hjælpe dig.”
Anja Wolff, fotograf