Jeg har coachet, undervist og afholdt foredrag/workshops i en række firmaer og institutioner, fx:

DTU – Danmarks Tekniske Universitet

Jobinplace

Alfa-Laval

Roesens Familielegat

CFL – Center for Ledelse

Delegate 

Politikens Hus

Nordsjællands Hospital

Børne- og Ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune

Sundheds- og omsorgsafdelingen, Frederiksberg Kommune.

FSUS – Fagligt Selskab for Undervisende Sygeplejersker 

Yogavivo

Yoga Vesterbro

Yogaspiren

Hot Yoga Malmö

Hot Yoga House Triangle (Malmö)

Yoga Inspired (Ängleholm, Sverige)

Hot Yoga Østerbro

Hot Yoga Hellerup

Heinrich Johansen Meditation 

Bricks (co-working space)

EF Education First A/S

Tandlægeforeningen

KMD – Kommunedata

Hooha 

Arnold Busck Købmagergade

Arnold Busck Hellerup

Under Bogen, Gentofte

Inmove

Bodypassion

Springbrættet

Afasiskolen i Valby

Ofelia

Abakion IT-firma

Jobcenter Gentofte

Center for Sundhed og Omsorg, Slagelse Kommune

Børnefamiliecenter, København, Nørrebro

Capacent

Gladsaxe University College

CVU Storkøbenhavn

HIV Danmark

Ishøj Daghøjskole

Magisterforeningen

Hvad siger mine kunder, klienter og kursister om min undervisning og coaching?

I en verden der hastigt ændrer sig og som stiller større og større krav til os både personligt og som medarbejdere/kollegaer på en arbejdsplads, er det vigtigt at få styrket sin personlige indsigt og værktøjer til at være til stede i dialogen med kollegaer og kunder. I vores organisation ser vi på medarbejderne som hele mennesker og derfor har vi valgt at tilbyde mindfulness træning til de af vores medarbejdere, som måtte ønske dette. Lars Damkjær hjælper os med at udvikle disse kompetencer og feedback fra deltagerne er meget positivt. Jeg kan varmt anbefale Lars og hans undervisning i Mindfulness.”
Peter Østergaard, partner & CEO, Delegate

“Lars forener spiritualitet, nærvær og kommunikation i én ukompliceret og flydende bevægelse. Man drages af hans æstetiske sans og bydes velkommen af hans inkluderende væsen, hvor levende forestillinger om et stærkt, balanceret og nysgerrigt liv hører hjemme. Hans særlige  øje for indretning forankres tydeligt i disse fænomener, og de særligt godt indtalte, danske meditationer, tager lytteren med på en spændende og tryg rejse ind i det uendelige univers.”
Tony Mortensen, tekstforfatter og iværksætter

“Jeg er dybt taknemmelig for mit coachingforløb hos Lars Damkjær. Han har været med mig igennem den største krise i mit liv, hvor stress & depression tog over. Han har lyttet, han har været omsorgsfuld og han har ganske enkelt støttet mig i en tid, hvor jeg ikke vidste om jeg nogen sinde blev glad igen. Jeg er kommet ud på den anden side og jeg er så glad for at have været i Lars’ kyndige og professionelle hænder.”
Henriette Zobel

Jeg var så heldig, at deltage på det fantastiske yoga retreat i Marokko, på et særligt fint sted , som emmede af fred, afslappethed, fordybelse og dejlige mennesker. Hver dag blev krop og sjæl forkælet af til dels de dygtige og nærværende undervisere Louise og Lars, samt af omgivelserne på dette smukke, unikke sted langt ude på landet. Fine dage med masser af varieret yoga, meditation og ro. Kan kun anbefale enhver at deltage i et så fantastisk retreat – på et så fint sted”.
Line Jensen, deltager på Marokko retreatet i 2015

Lars er en fremragende underviser, der ikke kun taler ud fra teori, men også ud fra et bredt og solidt erfaringsgrundlag. Som elev føler man sig i trygge hænder hos en dygtig formidler og underviser, der evner at give hver enkelt elev opmærksomhed, såvel som at få et helt hold til at spille sammen.”
Linda Kubasiak, deltager på 8-ugers MBSR forløb

Jeg kan varmt anbefale en stilhedsdag med Lars. Atmosfæren er fantastisk og Lars guider dig igennem dagen med en helt unik ro, nærvær og empati.Jeg er fyldt med positiv energi og nærvær i livet efter sådan en dag. Det er blevet et fast ritual for at mig at starte året med en stilhedsdag med yoga og meditation hos Lars.”
Gitte Lindhart, deltager på stilhedsdagen.

“Jeg har arbejdet sammen med Lars i løbet af vinteren, og har haft kæmpe stor glæde af hans nærvær og udfordrende spørgsmål. Lige fra første time blev jeg inspireret til at søge dybere ind i, hvad det er, der driver mig her i livet og arbejde der ud fra. Den styrke der ligger i det, havde jeg næsten glemt. Så tak Lars for at minde mig om det.”
Anders Hage

“Det har uden tvivl været afgørende, at jeg gennem coachingforløbet har fået et nyt syn på mig selv som arbejdsmenneske. Det særlige ved Lars er, at han spænder rigtig bredt. Hans yogamæssige evner sætter prikken over i´et. Han løser sin coachmæssige opgave til topkarakter, gennem den samtale han lægger for dagen. Lars er nærværende, indlevende, forstående og givende. Han har gode, enkle og yderst kvalificerede råd. Ved brug af få ord, får han åbnet op for nogle af de skjulte skatte som vi mennesker indeholder.”
Niels Linde

“I mit forløb hos coach Lars Damkjær har jeg fundet min vej i livet. Jeg er utroligt overrasket over, hvor meget coachingforløbet har givet mig, da jeg først var meget i tvivl om, hvad der rent faktisk kunne gøre min dag på arbejdsmarkedet til en hverdag, hvor jeg følte udfordringer fagligt som socialt. Igennem flere sjove og tankevækkende opgaver, som Lars gav mig til udfordring, har dette virkelig sat nogle ting i gang, som jeg ikke troede var muligt. Passioner, drømme, hvad ville jeg allerhelst? Alt dette fik jeg svar på hen ad vejen, da jeg helt automatisk reflekterede efter hver session.
Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg er god til, og at det kan bruges på flere forskellige måder, bl.a. på det pædagogiske område med børn og unge.
Lars Damkjær er utroligt god til at se folks evner og er en meget behagelig og lyttende person, som tager dig alvorligt. Jeg kan kun give Lars min allerbedste anbefaling til jer, som tvivler og har brug for et skub til nye udfordringer.”
Anne Christine Nielsen

“Lars er top kvalificeret både menneskeligt og fagligt – forstående, lyttende, opmuntrende, god til at løfte en og give selvtillid ved både at fremhæve ens fremskridt og potentialer, og ved at få en til at føle sig spændende og interessant. Han udfordrer en med lige det, man har behov for på det rigtige tidspunkt.

Inden coachingforløbet var jeg dybt frustreret, stresset, ulykkelig og uafklaret – både i forhold til min situation, mig selv, min fremtid og mine passioner. Jeg var ikke i kontakt med mig selv og levede i reaktion på mine omgivelser. Jeg følte ingen glæde, og havde svært ved at mærke hvad der var hvad.
Først og fremmest er jeg nu let og glad for første gang i evigheder. Jeg bærer min historie på en anden mere let og støttende måde. Jeg har ændret på nogle af mine vaner og indført nogle nye rutiner, som jeg bevidst har valgt. Det skaber så meget positivt i mit liv.
Jeg har også en klar plan, der skal føre mig videre mod mere passion og glæde i mit liv.
Jeg vil særligt fremhæve selve coachingen med Lars. Jeg så frem til den hver uge og var altid fyldt med energi, nye tanker og perspektiver bagefter. Men også den del der handler om at bruge sin historie og fortid til at lede efter passion må jeg fremhæve – at vende tingene på hovedet og finde mening i lidelsen og erkende den kan bruges er essentiel – det giver håb og skaber mening i noget som ikke umiddelbart er specielt meningsfyldt.”
Stine Skaarup, projektleder og lifecoach.

“Jeg har haft et meget stort udbytte af coachingforløbet og realiseret rigtig meget i den tid. Helt fantastisk vellykket!! Jeg har kun ros til arbejdsformen og til den måde, hvorpå Lars arbejder og anvender coaching. Coaching er en rigtig god metode til at skabe selvindsigt, til at aktivere til handling, til at rydde evt. modstand af vejen og til at arbejde konkret frem mod et mål.”
Susanne Kovacs, TV-medie tilrettelægger stud.

“I mere end 9 år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med Lars i en række sammenhænge. Lars er et ekstremt kreativt menneske med indsigt, passion, varme, stil og positiv energi. Han har drive, er innovativ, forfriskende og en fest at være omkring. Jeg har samarbejdet med Lars i forbindelse med foto shoots, projekter og events. Jeg har også været under hans fantastiske coaching vinger flere gange og vil fortsætte med dette. Hvis du længes efter at gøre dine drømme til virkelighed, er Lars manden, der kan hjælpe dig.”
Anja Wolff, fotograf