“I en verden der hastigt ændrer sig og som stiller større og større krav til os både personligt og som medarbejdere/kollegaer på en arbejdsplads, er det vigtigt at få styrket sin personlige indsigt og værktøjer til at være til stede i dialogen med kollegaer og kunder. I vores organisation ser vi på medarbejderne som hele mennesker og derfor har vi valgt at tilbyde mindfulness træning til de af vores medarbejdere, som måtte ønske dette. Lars Damkjær hjælper os med at udvikle disse kompetencer og feedback fra deltagerne er meget positivt. Jeg kan varmt anbefale Lars og hans undervisning i Mindfulness.”
Peter Østergaard, partner & CEO, Delegate

“Lars forener spiritualitet, nærvær og kommunikation i én ukompliceret og flydende bevægelse. Man bydes velkommen af hans inkluderende væsen, hvor levende forestillinger om et stærkt, balanceret og nysgerrigt liv hører hjemme. Hans særligt godt indtalte, danske meditationer, tager lytteren med på en spændende og tryg rejse ind i det uendelige univers.”
Tony Mortensen, iværksætter & grundlægger af Bricks

Mindfulness business

I Silicon Valley er der lige nu en trend: I alle de mest fremsynede og succesfulde virksomheder er mindfulness den nye koffein og kreative booster. Det gælder fx Google og Facebook, hvor meditationsrum, frokost i stilhed og workshops med mindfulness coaches er en fast del af kulturen.

Det har længe været videnskabeligt bevist, at mindfulness meditation påvirker hjernen positivt. Nervesystemet afbalanceres, og de centre i hjernen, der er knyttet til kompleks og kreativ tænkning udvikles. Vi skifter så at sige vores ‘monkey mindset’, der er baseret på frygt og brandslukning, ud med mere avanceret tænkning og bevidsthed. Det kan måles og ses på både sygefravær, trivsel og ikke mindst på de kreative output, der produceres.

Mindfulness coach Lars Damkjær tilrettelægger mindfulness foredrag, workshop og forløb for firmaer skræddersyet til firmaets behov og ønsker. Nedenstående er et eksempel på et forløb.

Mindre stress, mere nærvær
– et mindfulness forløb med fokus på personligt lederskab og trivsel –

Formål:
At forebygge og håndtere stress, optimere nærvær og trivsel.

Indhold:
Der undervises i, hvad mindfulness er og kan bidrage med i en travl hverdag. Dette er fx:

  • Styrke sin evne til at administrere egne energiressourcer.
  • Træning i at holde genopladende pauser via simple teknikker, der virker.
  • Lære at respondere kreativt og alsidigt frem for reaktivt og på autopilot.
  • Nærvær og empati i relationer som udgangspunkt for kommunikation.

Deltagerne guides gennem en række mindfulness øvelser, enkle yogaøvelser samt meditationer, og vil lære kunsten at meditere, også på egen hånd. I den forbindelse introduceres de til Lars Damkjærs gratis meditations-app “nærvær“.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage.

Tid og varighed: En session varer 90 minutter. Det anbefales at booke et forløb på min. 3 gange.

Underviser: Mindfulness coach Lars Damkjær

Sted: Afholdes som udgangspunkt virksomhedens egne lokaler.

Pris: Afhænger af rammer, antal deltagere og lokation.

Booking: lars@larsdamkjaer.com / tlf: 26180349

YOGA FOR FIRMAER:  Ønsker I at få besøg af en yogalærer fast fx en gang om ugen eller til en enkeltstående event så kontakt mig. Yoga er et fantastisk værktøj til at øge trivsel på arbejdspladsen og forebygge stress.