fbpx
Skip links

Mindfulness

– mental sundhed på arbejdspladsen

Det har længe været videnskabeligt bevist, at mindfulness meditation påvirker hjernen positivt. Nervesystemet afbalanceres, og de centre i hjernen, der er knyttet til kompleks og kreativ tænkning udvikles. Vi skifter så at sige vores ‘monkey mindset’, der er baseret på frygt og brandslukning, ud med mere avanceret tænkning og bevidsthed. Det kan måles og ses på både sygefravær, trivsel og ikke mindst på de kreative output, der produceres.

Lars Damkjær tilrettelægger mindfulness events og forløb skræddersyet til firmaets behov og ønsker og har mange års erfaring med dette.

  • Træning i at holde genopladende pauser via simple teknikker, der virker.
  • Stressforebyggelse og -håndtering
  • Lære at respondere kreativt og alsidigt frem for reaktivt og på autopilot.
  • Nærvær og empati i relationer som udgangspunkt for kommunikation.

Mere info og booking: lars@larsdamkjaer.com / tlf: 26180349

“I en verden der hastigt ændrer sig og som stiller større og større krav til os både personligt og som medarbejdere/kollegaer på en arbejdsplads, er det vigtigt at få styrket sin personlige indsigt og værktøjer til at være til stede i dialogen med kollegaer og kunder. I vores organisation ser vi på medarbejderne som hele mennesker og derfor har vi valgt at tilbyde mindfulness træning til de af vores medarbejdere, som måtte ønske dette. Lars Damkjær hjælper os med at udvikle disse kompetencer og feedback fra deltagerne er meget positivt. Jeg kan varmt anbefale Lars og hans undervisning i Mindfulness.”
Peter Østergaard, partner & CEO, Delegate

“Lars forener spiritualitet, nærvær og kommunikation i én ukompliceret og flydende bevægelse. Man bydes velkommen af hans inkluderende væsen, hvor levende forestillinger om et stærkt, balanceret og nysgerrigt liv hører hjemme. Hans særligt godt indtalte, danske meditationer, tager lytteren med på en spændende og tryg rejse ind i det uendelige univers.”
Tony Schjønning, iværksætter, tekstforfatter & grundlægger af Bricks