Samadhi (E-bog)

DKK 66.00

E-bogen kan købes via dette link hos ebog.dk.

Ikke på lager

Kategori:
 • Produktbeskrivelse

  At leve med frygten for AIDS som HIV-smittet kan få selv den stærkeste til at gå i sort. Hvordan skal livet leves fremover med den diagnose? Lars Damkjærs debutroman Samadhi kaster lys på det at blive ramt af en livstruende sygdom og udsat for HIV-fobi.

  I romanen får den 30-årige Adam uventet diagnosen HIV, og det bliver starten på en indre og ydre rejse og en række dramatiske hændelser. Drevet af sin passion og vilje til at finde nøglen til egen helbredelse rejser Adam til Sri Lanka og opbygger en ayurvedaskole i et jungleområde langt væk fra de danske læger, sygdom og død. Men livet i paradis har en bagside.

  Samadhi er en moderne lidelseshistorie udspillet i et buddhistisk samfund, hvor HIV-fobi, frygt og fortielser spreder sig som gift for både hovedpersonen og romanens andre karakterer. Bogen handler om at leve med HIV uden at gå på kompromis med sine drømme.

  Yderligere informationer

  E-bog

  Sprog: Dansk
  Vandmærket


Kurv

Kategorier

Nærvær app

GRATIS APP
 Bliv støttet i at leve med mindre stress og mere nærvær i din hverdag. Nærvær appen indeholder guidede mindfulness meditationer og yinmind yoga.
Find den her


Nærvær - med Lars Damkjær

YOGAVIVO – med Lars Damkjær

DKK 119 /md.
Online yogaunivers med 27 lærere og mere end 800 klasser.
 Prøv 30 dage gratis ved brug af dette link.